Tarieven

Tarievenlijsten zijn wettelijk verplicht in wachtruimtes voor fysiotherapiepraktijken. Wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt wordt, zonder dat je het zelf merkt, aan de verzekering gedeclareerd. Alleen wanneer je geen aanvullende verzekering hebt of wanneer je onvoldoende verzekerd bent, kunnen onderstaande tarieven (het volle tarief) voor jou persoonlijk van kracht zijn.

De yogamassage kan gegeven worden met een therapeutisch doel of met een wellness doel. De tarieven zijn verschillend.

Therapie: De therapie is een vorm van manuele therapie en kan als zodanig worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Je dient dan wel een aanvullende verzekering te hebben. Omdat voor de behandeling meer tijd nodig is dan Westerse manuele therapie, wordt alleen `s avonds behandeld. Voor behandelingen in de avonduren reken ik 52,50 Euro extra. Dit wordt door mij toegepast omdat er ook meer tijd zit in de behandeling, dan de gemiddelde tijd bij een manuele therapie behandeling van een half uur. De nuad phaen boran behandeling duurt tenminste een uur (vaak 2 uur). Deze 52,50 Euro wordt niet door de verzekering  betaald en is daarmee het jouw basistarief. Je dient dit contant te betalen. De rest van het tarief wordt aan de verzekeraar gedeclareerd als gewone manuele therapie.  Indien je geen aanvullende verzekering hebt, of je hebt je aanvullende verzekering opgebruikt, dan betaal je zelf ook deze manuele therapie die anders aan de verzekeraar zou worden gedeclareerd en wordt het bedrag afgerond op 100 Euro (=het volle tarief). De behandeltijd is 1 tot 2 uur afhankelijk van de klacht.

Wellness: Een behandeling voor het eerste uur:  65 €
                                              Anderhalf uur:  88 € 
                                                    Twee uur:100 €

Je kunt zelf de behandeltijd kiezen.
Dit is  één, anderhalf of twee uur.  

Een eenmalige behandeling heeft niet veel zin, maar een eenmalige kennismaking kan verhelderend zijn over de mogelijkheden van de yogamassage. 
Bij een eerste behandeling is een intake in de behandeltijd opgenomen.

Het is belangrijk vooraf aan te geven dat u voor de Thaise yogamassage komt, omdat enige voorbereiding van mij nodig is.
Wanneer je een afspraak niet kunt nakomen, dan wordt je verzocht daarvan 24 uur tevoren bericht te geven, omdat de voor jou gereserveerde tijd anders in rekening moet worden gebracht. 

In deze praktijk zijn er met nagenoeg alle zorgverzekeringen contracten aangegaan.
Je kunt erop rekenen dat dit ook voor jouw zorgverzekering geldt.